AxionContinu

Verpleegkundige Cognitieve revalidatie 24-32 uur

Ben jij als verpleegkundige toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan met inhoud en afwisseling? Dan hebben wij voor jou een mooie vacature bij ons geriatrisch centrum voor revalidatie en herstel De Parkgraaf in Utrecht Zuid. Je komt te werken op een afdeling waar je werkt met veel cognitieve en psychiatrische revalidanten, die ondersteund worden in hun herstel. Met jouw inlevingsvermogen, aandacht voor de revalidant en organisatietalent zorg jij voor de vertaalslag naar de juiste zorg en dagbesteding. De uitdaging op deze afdeling is om het dagelijks reilen en zeilen zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierin is nog een slag te maken en wil jij je graag samen met de collega's van jouw team voor inzetten.

Wil je graag een dag meelopen? Stuur je CV in en laat het ons weten, dan maken we graag een afspraak met je.

We bieden je een baan tussen de 24-32 uur waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in deze baan wisselende diensten: dag-, avond- en nachtdiensten. Om voor deze baan in aanmerking te komen beschik je over het diploma Verpleegkundige niveau 4 en enkele jaren werkervaring.

Wij bieden
Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je diverse trainingen aanbieden, waaronder e-learnings en klinische lessen. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:

  • Een baan met inhoud en veel aandacht voor de cliënt
  • Werken op een mooie moderne locatie grenzend aan Park Transwijk met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Direct een vast conytract behoor tot de mogelijkheden
  • FWG schaal 45: maximaal 3.362,22 euro per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Een vrijetijdsbudget van 150 euro
  • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
  • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand

Interesse?
Enthousiast over deze vacature voor verpleegkundige cognitieve revalidatie in Utrecht Zuid? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Deze vacature heeft geen sluitingsdatum: sollicitatiegesprekken vinden plaats vanaf het moment dat zich geschikte kandidaten aandienen. 

Wil je meer weten over deze functie, bel of WhatsApp dan met  Team Recruitment 06-13480861.  Zij helpen je graag! Kijk voor een overzicht van al onze vacatures en aanmelding op onze vacature alert op www.mijnprachtbaan.nl

Nieuwe medewerkers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (kosten worden vergoed). Daarnaast is een online test mogelijk onderdeel van de selectieprocedure en zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden. 

 

AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs

 

  

       

   

 

Afdrukken Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten: